КЕЙК СМАШ ФОТОСЕСИЯ

Кейк смаш фотосесия (Cake Smash) – неповторим и забавен начин да отбележите първата годинка на своето дете!

В TopThatShot Studio създаваме тематични, красиви и стилни декори, подходящи за създаване на незабравими портрети на Вашето дете при първата му среща с тортата за рожден ден. Тортата е специална и е създадена специално за този повод – за смачкване, цапане и забавление. Кадрите запечатват поредицата от емоции на Вашето дете – изненада, щастие, учудване, сладко похапване – в тези минути всичко е позволено.

КЕЙК СМАШ ФОТОСЕСИЯ ЗА ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН

Кейк Смаш сесията обикновено започва с портрети на детето на тематичен декор, по желание и с родителите, както и с буквички O N E, с които след това се съставя колаж. Следват сладки снимки с тортата, като може да изберете и различен тоалет, подходящ за цапане. Ако не желаете детето да хапва истинска торта – студиото разполага с красиви бутафорни торти, съобразени с избрания декор.

Кейк смаш сесиите и декорите са подходящи както за първи, така и за втори рожден ден.

За да имате красиви снимки за първия рожден ден на вашето дете – свържете се с TopThatShot Studio, изберете декор изапазете час достатъчно рано, за да получите обработените снимки за празника.

Повече информация за Кейк смаш сесията – подходящи тоалети, каква торта да поръчате, кога да запазите час и други често задавани въпроси – прочетете ТУК.

кейк смаш фотосесия
кейк смаш фотосесия
кейк смаш фотосесия
кейк смаш фотосесия
кейк смаш фотосесия
кейк смаш фотосесия
ЗАПАЗИ ЧАС

ПОСЛЕДНО ОТ БЛОГА

KIDS