БИЗНЕС ПОРТРЕТИ И ПЕРСОНАЛЕН БРАНДИНГ

КОРПОРАТИВНА ФОТОГРАФИЯ

Създаване на корпоративни портрети в студио, подходящи за уебсайт, портфолио, личен или бизнес маркетинг, CV, LinkedIn, споделяне в социални и професионални мрежи, презентации, публикации и др.

Семпли и елегантни портрети в TopThatShot Studio или фирмена фотосесия във Вашата професионална среда.

За изготвяне на индивидуална оферта, моля използвайте формата за контакт.

Имиджът ни в днешно време има голямо влияние върху това как ни възприемат нашите партньори, колеги или клиенти.

Нуждаем се от професионален портрет, който работи за нас и ни представя в нашата най-добра, безупречна светлина.

бизнес портрети

Модерен, професионален бизнес имидж – безценно!

Защо добрият професионален портрет е толкова важен? Той изгражда за части от секундата първото впечатление, което създаваме на нашия бъдещ работодател, потенциален партньор или клиент. Изграждаме своя личен брандинг за собствения си бизнес или проект и градим доверие.

С такъв тип професионален портрет и корпоративна фотография на Вашия бизнес значително може да увеличите продажбите на вашите продукти или услуги.

Като професионалист в създаването на бизнес портрети в TopThatShot Studio, спомогнах за създаването на професионален имидж на редица специалисти, лидери, CEOs, хора, управляващи собствен бизнес, фрийлансъри, архитекти, адвокати, актьори и хора, занимаващи се с изкуства, както и на служители и екипи на организации и фирми, хора, участващи в социалната, политическа и обществена сфера.

бизнес портрет
бизнес портрет
бизнес портрет
бизнес портрет

Видове Бизнес портрети:

  • Класически бизнес портрет, headshot – най-често използван в представянето на личност, служител, в уебсайт на компанията или биография, подходящ за CV, LinkedIn, социални медии, медийни публикации.

  • Портрети в професионална среда – сесия във Вашия офис/професионална среда/ателие, където ще заснемем Вашия портрет в атмосфера, във взаимодействие със специфични за дейността обекти или предмети, ще създадем визуално съдържание за Вашия уебсайт/социални мрежи.

  • Портрети на Вашето работно място и работа с клиенти – класически позирани кадри на важни елементи от Вашата дейност, взаимодействие с клиенти, работа по проект.

  • Групова корпоративна фотография – Заснемане на общи снимки на Вашия екип или групи от служители, в студио или работна среда.

  • Имиджова фотография – портрети в по-небрежен стил, подходящи за професионалисти в творческата сфера, свободни професии, инфлуенсъри, UGC Creators.

бизнес портрети
бизнес портрети
бизнес портрети
бизнес портрети
бизнес портрети
бизнес портрети
бизнес портрети
ЗАПАЗИ ЧАС

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В INSTAGRAM