кейк смаш

Какво е кейк смаш фотосесия?

Вашето дете навършва първата си годинка – време е за неговата забавна сесия за първи рожден ден с разбиване на тортата – Кейк смаш фотосесия – в TopThatShot Studio!

кейк смаш
кейк смаш
кейк смаш

Какво представлява Кейк смаш фотосесията?

Сесията с ‘разбиване на тортата’ е неповторим и забавен начин да отбележите първата годинка на своето дете!

В TopThatShot Studio създаваме тематични, красиви и стилни декори, на които ще заснемем незабравими портрети на Вашето дете при първата му среща с тортата за рожден ден. Кадрите по време на сесията запечатват поредицата от емоции на Вашето дете – изненада, щастие, учудване, сладко похапване – в тези минути всичко е позволено.

кейк смаш
кейк смаш

Кога да запазя час за Кейк смаш сесия?

Ако желаете на празника на Вашето дете да разполагате с готови обработени снимки, които да използвате за визия за покани или като част от декора, хубаво е да запишете час в TopThatShot Studio около месец предварително. При запитването ще обсъдим кой час е подходящ за провеждане на сесията за Вашето дете според неговия режим – да е след сън и нахранено, но не непосредствено преди сесията, за да има желание за ‘похапване’ на тортата. Ще предложим свободни часове в рамките на седмица или две, от които да изберете и запазите.

С какви декори разполагате?

Декорите за кейк смаш сесиите в TopThatShot Studio са авторски и са изготвени специално за този тип сесии. При запитване ще получите визии на наличните в момента декори, подходящи за момченца или момиченца. Декорите се обновяват непрестанно, като индивидуален тематичен декор би могъл да се изработи при предварителна заявка.

Каква е тортата за Кейк смаш сесия?

кейк смаш
кейк смаш

Тортата е специална и е създадена специално за този повод – за смачкване, цапане и забавление. Препоръчвам на родителите сами да изберат и поръчат тортата за сесията, като предлагам различни сладкарници, които изработват този тип торти. Тортата е малка като размер – 15-18 см диаметър и е изработена от качествени продукти, които са подходящи за похапване от деца на 1 годишна възраст и са съобразени с етапа на захранване. Можете да обсъдите директно със сладкарите пълнежа и украсата на тортата, съобразено с избрания от Вас тематичен декор за сесията. Изберете светли и пастелни цветове, с по-малко оцветители. Сладкарите обикновено изработват този вид торти за около една седмица.

А ако не желаете детето да хапва истинска торта – TopThatShot Studio разполага с красиви бутафорни торти, съобразени с избрания декор и налични за снимки.

Как да облека детето си за Кейк смаш сесия?

Сесията обикновено започва с портрети на детето на декора, по желание и с родителите, както и с буквички O N E, с които след това се съставя колаж. Ако детето няма против да бъде преобличано можете да подберете официален тоалет за тези начални снимки. Следват сладки снимки с тортата, за които може да изберете дрешки, подходящи за цапане. Босите крачета са винаги добра идея, така можем да изцапаме и тях, а ако сте предвидили обувчици в тоалета – нека да бъдат предварително почистени за декора 🙂 Понякога децата са колебливи в изцапването, тъй като обикновено това не е разрешено или не им е приятно, така че няколко дни преди сесията можете да им позволите да поиграят с храна, за да са смели в ‘разбиването’ на тортата. Можете да донесете своя кърпа или халатче за почистване на детето, като студиото също разполага с всичко необходимо.

кейк смаш
кейк смаш
кейк смаш

Кога ще получа обработените снимки от сесията?

В рамките на 3-5 дни след провеждането на сесията ще получите линк с кадри за избор, от които можете да изберете любимите за обработка. Ще получите обработените кадри след 7-10 работни дни след изпращането на одобрените. Ще получите снимките в дигитален формат и с високо качество, подходящи за принтиране, както и за споделяне в социални мрежи (Facebook/Instagram/etc.) При заявка можете да получите и кадрите в намален размер за лесно онлайн споделяне.

Можете да запазите час като се свържете с TopThatShot Studio на посочените контакти:

Николета Петрова

+359 886 007 051

nikoleta@topthatshot.com

Както и да последвате нашите Facebook и Instagram страници 🙂