Коледните празници са едни от най-топлите и уютни семейни моменти.

Затова тази година в TopThatShot Studio създадохме декори и атмосфера, където да създадем едни от най-съкровените Ви семейни и детски портрети.

Коледни фотосесии

Период на провеждане на Коледните сесии – от 1 Ноември 2022 до 15 Януари 2023.

Тази година сме създали цели четири тематични декора – стилен и уютен семеен кът “Alpine Chalet”, където можем да снимаме цялото семейство или индивидуални портрети на децата. Детските декори са три на брой, като включват декор “Candy Shop в гората” за малки и големи деца, “Снежна къща” – с пухкав бял изкуствен сняг и “Коледна кухня”, където ще майсторим ароматни сладки и бисквити с малките готвачи.

КОЛЕДНИ ДЕКОРИ

Тематични декори за семейни и детски портрети, с ръчно изработени елементи от естествени материали, реалистични и с възможност за снимане от различни ъгли за разнообразни кадри.

Семеен кът  “Alpine Chalet”

Тематичен декор, подходящ за цялото семейство, за общи семейни снимки или индивидуални портрети на децата. С възможност за снимане от различни ъгли, с елементи от естествени материали и стилни цветови детайли.

детски декор “Candy Bar в гората”

Детски декор за малки и големи деца, а за най-малките имаме ръчно изработена дървена шейна, както и много лакомства и аксесоари за снимки.

Детски декор “Снежна къща”

Уютно кътче за деца с пухкав бял сняг за много игри и весели снимки – на този декор можем да снимаме с връхни дрешки, шапки, шалчета и ръкавички, подходящ е за снимка с шейна или направо в снега 🙂

детски декор “коледна кухня”

Последният ни – най-любим декор – сладката Коледна пекарна ❤ Ще правим ароматни джинджифилови сладки, ще пием чай, топло какао и ще се забавляваме с малките готвачи ❤

записване

Записването на часове е активно. Сесиите, проведени до 11.12.2022 г. ще бъдат предадени преди Коледа, а сесиите след 12.12.2022 г ще бъдат предадени след 05.01.2023 г.

Цени и пакети

пакети

Често задавани въпроси

Записването на часове става чрез бутон “Запази час” под избрания пакет за снимки или на контактите в сайта по ред на получаване на заявките. Студиото работи от понеделник до събота вкючително. За запазване на час са необходими две имена, телефон за връзка и възраст на детето/децата. Можете да заявите предпочитан час, като ще получите информация дали е свободен или близък до него. 

Коледните сесии се заснемат и на четирите декора по желание, като основно се водим от настроението и желанието на децата. Продължителността е от 30 до 55 минути, като в това време е включено и времето ви за преобличане. Моля, бъдете точни за часа си, тъй като има определено време между сесиите, предназначено за почистване и дезинфекция.

При запазване на час можете да получите консултация относно стила на дрехите за възрастните и децата. Почистете добре обувките с които желаете да се снимате и ги донесете отделно. За детския декор “Снежна къща” можете да приготвите за децата връхни дрешки, шапки, шалчета, ботушки (също почистени). Можете и да донесете любими предмети на Коледна тематика, ако имате такива и желаете да се снимате с тях 🙂 Подгответе децата, че отивате основно да се забавлявате и донесете доброто си настроение и сияйни усмивки 🙂

Студиото разполага с Коледни аксесоари за децата, като можем да дадем насоки относно цветовата палитра и стила дрехи на семейството, за да създадем стилни и хармонични кадри. Цялостно облекло не се осигурява.

Сесиите на новородени протичат различно от обичайните сесии, за тях е необходимо много внимание и търпение, както и специално оборудване и пропсове (аксесоари и дрешки). Можете да запазите час за новородено на специален Коледен декор, който се обсъжда индивидуално. Възрастта за заснемане на новородени е до 14тия ден, тъй като в този период те спят дълбоко и позволяват позиране. Бебета над 40 дни и до 6 месечна възраст могат да бъдат снимани на Коледните декори в ръцете на родителите или братче/сестриче, както и повити на пропс. За децата на възраст от 6 месеца (седящи) до 1 годинка има на разположение ръчно изработена Коледна шейна, в която да се настанят удобно.

Всички сполучливи кадри от Вашата Коледна сесия ще получите защитени с воден знак в рамките на 3 (три) работни дни от заснемането по имейл с линк към персонална галерия, където можете да ги разгледате и отбележите любимите за обработка. Обработените кадри се предоставят във високо качество, подходящи за печат, в рамките на 7-10 работни дни от заснемането, в персонална галерия с възможност за изтегляне в пълен размер. Всички кадри от Коледните сесии се съхраняват в рамките на 1 (един) месец от датата на заснемане с възможност за поръчка на допълнителни кадри.

Да, съвсем скоро ще има възможност за поръчка на висококачествени печатни материали в TopThatShot Studio – календари, картички, снимки. Попитайте за повече информация или следете сайта и социалните мрежи 🙂