Visual content

Социалните медии генерират визуално съдържание ежедневно, а оттам и нуждата от професионален контент за бизнеса расте постоянно и се превръща в необходимост. Създаването на съдържание, което да представя бизнеса чрез подбрани и създадени за целта изображения, е вече задължително за всеки бранд, който иска да заеме твърди позиции в онлайн пространството, да изгради перфектен имидж, да има постоянен интерес от страна на онлайн последователи и аудитория и да продава ефективно своите продукти или услуги. Все по-често имам клиенти, които търсят точно тази услуга – корпоративни портретни сесии, както и създаване на визуално съдържание, което да бъде използвано ежедневно в социалните мрежи – Instagram/Facebook, уебсайт или блог.

Моите насоки към всеки, който би желал да създаде качествено съдържание за бизнеса и корпоративна имиджова идентичност:

Photos you love, that sell the real you

Градите персонален имидж – покажете го! Добрият професионален портрет предизвиква мигновена реакция в потенциалните клиенти и създава ангажираност. Ако сте лицето на своя бранд, от съществено значение е да разполагате с галерия от корпоративни портрети, които да използвате в портфолио, социални мрежи или уебсайт. При добро планиране, в рамките дори на една портретна сесия могат да бъдат създадени достатъчен брой изображения, които да положат основите на автентична и съвременна онлайн маркетинг стратегия.

 

 

Pimp your products

Дали продавате продукт или услуга – създадените изображения се обвързват с идентичността на бранда и разказват неговата история. Помогнете на клиентите си да ви познават, харесват и доверяват. Работите усилено върху това, което ви прави различни – покажете го! Ако не създавате интересно, достъпно и висококачествено визуално съдържание за аудиторията си, то със сигурност конкуренцията вече го прави.

 

 

Show off with personal brand photos that put you in the spotlight – and clients on your waitlist

В корпоративната портретна сесия с д-р Mартин Генов създадохме автентична фотография – студийни портрети и визуално съдържание, които са тясно обвързани с дейността и маркетинг стратегията на неговия бранд.

Your image is your reputation!